A apărut cartea: „MAICA ECATERINA FERMO. Pagini de Jurnal”

Cu mila lui Dumnezeu, am reușit să scoatem din tipar, o nouă carte editată la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă, dedicată memoriei Maicii Ecaterina Fermo, care a trecut la Domnul, pe Care mult L-a iubit, în ziua de 13 noiembrie a anului 2022. Maica Ecaterina Fermo – Pagini de Jurnal.

Cartea de față este o continuare a primului Jurnal al maicii Ecaterina Fermo, „Talita Kumi. Înviind pe drumul Damascului”, în care își povestește convertirea de la iudaism la Ortodoxie, renunțarea la actorie și intrarea sa în mănăstire. Maica Ecaterina a renunțat la faimă, însă faima nu a părăsit-o, deoarece Dumnezeu i-a dăruit cuvânt harismatic prin care aducea la Hristos mulți tineri și suflete chinuite de patimi.

Acest volum conține pagini de Jurnal, selectate din caietele cu memoriile maicii Ecaterina, scrise în chiliuța ei din Căminul de bătrâne al mănăstirii Paltin. Din ele răzbat dorul de Ierusalim și Țara Sfântă, cugetări de taină, luptele ei duhovnicești, dar și articole și însemnări mărturisitoare, pe marginea unor evenimente culturale și politice ce tulburau viața cetății.

 

 

Cartea conține 176 de pagini, format A 5, realizată la două culori.

Preț: 20 lei(taxele poștale nu sunt incluse)

*Taxele poștale nu sunt incluse.

 

Comanda o puteți face aici , la adresa de email: atitudini.pv@gmail.com,

sau la numărul de telefon: 0785 018 852, 0725 621 381 (pentru whatsapp)

sau în pagina Magazin.

Articole &Știri

Comments are closed.

Înapoi